Statiunea Costinesti

In cadrul festivalului national de baby bascket organizat de federatia romana de baschet in statiunea costinesti grupa noastra participanta la acest festival a obtinut 8 victorii din 9 meciuri jucate.
Cu un atac bine pus la punct si o aparare bine organizata sportivii nostrii au demonstrat ca pot face fata oricarei competitii.
Pe perioada competitiei echipa cs vilis si-a desfasurat activitatea sub indrumarea doamnei antrenor principal Saru Lenus, sub forma unui cantonament de pregatire si de evaluare a jucatorilor, in vederea formarii urmatorului lot pentru campionatul national al romaniei.

Meciuri

Un inceput de an competitional bun cu rezultate pozitive care arata inca o data nivelul de pregatire al sportivilor nostrii, ambitia si daruirea cu care se antreneaza. Cresterea in valoare a sportiviilor nostrii este evidenta dupa o vara cu multe cantonamente, campusuri si turnee de pregatire.

Cantonament Serbia

Sportivii nostrii participa in fiecare an in campusuri internationale de pregatire unde sunt pregatiti de antrenori cu experienta. Antrenamentele se desfasoara pe grupe de varsta, cu sportivi din mai multe tari ceea ce le ofera sportivilor nostrii posibilitatea de a invata lucruri noi din experienta scolilor de baschet ale altor tari. In fiecare an sportivii nostrii au fost premiati la diferite competitii organizate in camp, obtinand cel putin un trofeu MVP. O experienta extraordinara care le a oferit sportivilor nostrii sa creeze legaturi de prietenie cu sportivi din alte tari.